Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Popsaná taktika Fibonacciho hry je pěkná, ale stále je tam nenulová pravděpodobnost, že prohraje všechny peníze, které má. Nekonečně mnoho mincí mít prostě nebude. Dlouhodobě by tedy byl (při zcela náhodné a poctivé hře s rovnými šancemi) blízko nuly - se stálými malými výhrami a občasným velkým krachem.

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte přeci pravdu. Nicméně s rozumným použitím se dá taková strategie považovat za "úspornou". Jistěže se může stát, že bude padat špatná, dokud nevynulujete vklad, ale pořád přece sází rozumný člověk, ne? Já nikde neříkám, že je tot tutovka, naopak říkám, že žádná tutovka není a být nemůže.

0 0
možnosti
Foto

Já burzu ani krypto ...něco nepobírám, ale přeji hezký svátek, Petře :-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, Štěpánko :)

0 0
možnosti

J72a27n 59R85á96ž

28. 6. 2021 13:05

Dík za vhled do zákoutí matematiky, o kterých jsem sice věděl, ale považoval pro mne za zbytečné se jimi zabývat. Teď poznávám svůj omyl.

Zejména aplikace Fibonacciho triviální posloupnosti na hazard mne velmi zaujala, ne že bych sázel na kostky jako Fibonacci, ale rozhodně to lze aplikovat na sled rizikových rozhodnutí, kde existuje jen varianta ANO a NE.

0 0
možnosti

J16a64n 76R43á34ž

28. 6. 2021 13:06

Samozřejmě KARMA!

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Kdysi mě dost zajímala politika, ale teď už to je pro mě okrajové téma. Zůstal mi zájem o techniku, mechaniku a historii. Mám rád přírodní vědy, ale i přírodu samu v její nejčistší podobě. O sportu si myslím, že je to ta aktivita, která člověka udržuje v pohybu a hezké formě, nikoli na židli. Znovu pro sebe objevuji hudbu, kterou jsem rád poslouchal před lety, a ve které slyším srdce. Mám rád barvy a různost.